Uwaga miłośnicy gotowania!
Już w najbliższy weekend odbędą się kolejne warsztaty kulinarne realizowane w ramach projektu „Kulinarne Dziedzictwo Pogranicza Warmii i Mazur”. Na spotkania z kucharzem Wojciechem Charewiczem i doktorem dietetyki Aleksandrą Czarnewicz-Kamińską zapraszamy 23 i 24 lipca:
sobota 23 lipca
- Klewki – GOK – godz. 10:00 – 14:00
- Purda – remiza OSP – godz. 15:00 – 19:00
niedziela 24 lipca
- Giławy – świetlica wiejska – godz. 10:00 – 14:00
- Prejłowo – świetlica wiejska – godz. 15:00 – 19:00
Tematyka zajęć – biała i wędzona kiełbasa z dziczyzny oraz kiszka ziemniaczana.
Gorąco zachęcamy do udziału!
Osoby zainteresowane uczestnictwem w warsztatach prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego poniżej. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod numerem 89 512 46 63.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.