Już w najbliższy weekend odbędą się kolejne warsztaty kulinarne realizowane w ramach projektu „Kulinarne Dziedzictwo Pogranicza Warmii i Mazur”. Na spotkania z kucharzem Wojciechem Charewiczem i doktorem dietetyki Aleksandrą Czarnewicz-Kamińską zapraszamy 23 i 24 lipca:

sobota 23 lipca

  • Klewki – GOK – godz. 10:00 – 14:00
  • Purda – remiza OSP – godz. 15:00 – 19:00

niedziela 24 lipca

  • Giławy – świetlica wiejska – godz. 10:00 – 14:00
  • Prejłowo – świetlica wiejska – godz. 15:00 – 19:00

Tematyka zajęć – biała i wędzona kiełbasa z dziczyzny oraz kiszka ziemniaczana.

Gorąco zachęcamy do udziału!

Osoby zainteresowane uczestnictwem w warsztatach prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego poniżej. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod numerem 89 512 46 63.

formularz zgłoszeniowy